0749.450.128 | 0729.411.488  zilnic 08:00-21:00

Bun venit la Farmacia Canadiana!

Folosirea serviciului farmaciacanadiana.ro, implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a Termenilor si Condiţiilor. Imavision Media&Development, proprietarul magazinului virtual www.farmaciacanadiana.ro îşi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune a Termenilor si Condiţiilor de utilizare poate fi citită oricând folosind legătura "Termeni si Condiţii".

CONDIŢII LEGALE
farmaciacanadiana.ro funcţionează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Român.

COPYRIGHT
Întregul conţinut al site-ului www.farmaciacanadiana.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe şi alte date - este proprietatea IMAVISION MEDIA&DEVELOPMENT şi a furnizorilor săi, fiind apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei IMAVISION MEDIA&DEVELOPMENT S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor in vigoare.
Dreptul de autor pentru anumite texte (articole) sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor mentionati la sfarsitul acelui text. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor.

FRAUDA
Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conţinutul sitului farmaciacanadiana.ro sau de a afecta performanţele serverului pe care rulează farmaciacanadiana.ro, va fi considerat o tentativă de fraudare a sitului farmaciacanadiana.ro şi va face obiectul unei plângeri penale la organele statului Român, împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.


CONTUL DUMNEAVOASTRĂ
Dacă utilizaţi acest website, sunteţi direct răspunzător pentru păstrarea confidenţialităţii numelui de utilizator şi parolei contului Dumneavoastră şi de restricţionarea accesului la calculatorul Dumneavoastră şi sunteţi de acord să acceptaţi responsabilitatea pentru orice activitate care se desfăşoară sau se va desfăşura în cont sub numele de utilizator şi parola Dumneavoastră.
Magazinul nostru vinde produse care pot fi utilizate şi de copii, dar vânzarea poate fi făcută numai către un adult.
farmaciacanadiana.ro îşi rezervă dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a şterge sau modifica conţinutul website-ului fără nici o restricţie sau anunţare prealabilă.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE
Datele personale ale Dumneavoastră vor fi folosite de farmaciacanadiana.ro numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoţii, buletinele informative periodice etc. Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele personale ale clienţilor.

Vă rugăm, completaţi datele cerute cu exactitate. Dacă adresa nu va coincide cu codul postal introdus, comanda va fi anulată. De asemenea numărul de telefon sau adresa de E-mail vor fi folosite pentru confirmarea comenzii. Necompletarea acestora sau completarea cu informaţii de contact fictive va duce la imposibilitatea confirmării comenzii şi implicit la neexpedierea acestora.

IMPRESII, COMENTARII, COMUNICĂRI DIVERSE
Vizitatorii pot trimite impresii, comentarii, sugestii, idei, întrebări sau alte informaţii, atât timp cât conţinutul lor nu este ilegal, obscen, ameninţător, defaimator, atentand la pudoare sau la drepturile de proprietate intelectuală sau aducând injurii unei terţe persoane.De asemenea, nu trebuie să constituie sau să conţină viruşi, campanii politice sau orice formă de spam. farmaciacanadiana.ro îşi rezervă dreptul (dar nu se obligă) să elimine sau să modifice un asemenea tip de conţinut.

RESPONSABILITĂŢI PRIVIND PRODUSELE ŞI GARANŢIILE
www.farmaciacanadiana.ro nu îşi asumă răspunderea asupra garanţiilor oferite de către producători, directe sau indirecte, cu privire la acest website sau la informaţiile, conţinutul sau produsele incluse în el.

farmaciacanadiana.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site în scopul comercializării, acestea fiind corespunzătoare celor puse la dispoziţia noastră de reprezentanţii fiecarei dintre aceste mărci în parte.

farmaciacanadiana.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care vizitatorii le-ar putea avea din cauza nefuncţionării temporare sau defectuoase a sitului sau pentru folosirea informaţiilor obţinute prin utilizarea link-urilor din www.farmaciacanadiana.ro către alte website-uri (utilizarea lor este la latitudinea vizitatorilor).

Informaţiile prezentate în portal au titlu informativ, şi nu substituie sfatul medicului, sau al altui specialist. Echipa farmaciacanadiana.ro nu îşi asumă nici o răspundere privind calitatea produselor şi eficienta acestora în tratament, utilizarea informaţiilor şi a serviciilor se face pe propria răspundere a utilizatorului.

Vă recomandăm să citiţi cu atenţie prospectele produselor prezentate în catalogul de produse şi în situaţiile în care se impune, să consultaţi medicul Dumneavoastră sau un specialist.

Descrierea produselor prezente pe acest site sunt informative şi pot fi schimbate fără o înştiinţare prealabilă. Preţurile pot fi actualizate, fără o înştiinţare prealabilă. De aceea este recomandat să revedeţi preţurile atunci când faceţi o comandă de produse. Preţurile sunt exprimate în RON, si contin TVA 9% sau 20% in functie de produse

GARANŢII ŞI RETURURI
Nu ne asumăm răspunderea asupra garanţiilor oferite de către producători sau importatori. Toate produsele noastre beneficiază de garanţia legală contra viciilor ascunse şi termen de valabilitate.
Produsele pot fi returnate în termen de maximum 30 de zile de la data primirii lor în cazul constatării unor probleme pe deplin justificate,  numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, sa fie nedesfacut, respectiv sigilat. Clientul în cauză va primi banii înapoi sau un obiect identic cu cel comandat.
Clienţii care folosesc nejustificat procedura returului sau nu plătesc comanda la livrare, deşi au confirmat-o on-line şi telefonic, nu vor putea folosi ulterior serviciile magazinului nostru, datele lor intrând în atenţia serviciului nostru de livrări.

Valoarea maximă a obligaţiilor societăţii Imavision Media&Development faţă de orice client în cazul livrării necorespunzătoare a produselor comandate este valoarea sumelor încasate de la respectivul client sau înlocuirea produsul.

SOLUŢIONAREA LITIGIILOR
Vom face tot posibilul ca toate neînţelegerile privind orice tip de dispută între noi şi terţi să fie rezolvate pe cale amiabilă. În cazul în care rezolvarea neînţelegerilor nu este posibilă pe cale amiabilă, soluţionarea litigiilor va reveni instanţei judecătoreşti competente din România.

Fiind de acord cu aceste Termeni şi Condiţii, clientul îşi asumă în totalitate aceste riscuri.